Skøytedag med Kiwanis Club Oslo Holmlia.

SAM_0003

Like før det braker løs

Vi fikk en flott dag lørdag 2. mars sammen med både barn og foreldre på skøytebanen i Prinsdal.
Klubbens ønske er at barn og unge skal finne glede i natur og uteaktiviteter, samt å benytte seg av de tilbud som er lagt til rette for oss alle i bydelen. Eksempler på dette kan være skøytebaner, øvrige idrettsarenaer, turområder med mer.

Vi hadde i forbindelse med dette arrangementet sendt ut invitasjon til alle grunnskolene i bydelen og vi hadde et tak på 25 deltakere.  Dette ble fort fylt opp, og de som ikke har utstyr selv fikk informasjon om at dette kunne de enten låne selv på utlånssentralen til Holmlia Sportsklubb eller gi beskjed til oss, så ordnet vi skøytene. Vi takker for velvillig bistand. Barn med spesielle behov og de under 7 år måtte ha følge av foreldre eller annen voksen pårørende.

SAM_0008

Foreldre og arrangør følger med

Vi hadde deltakerne fra hele bydelen og med de foresatte var det en stor gruppe som benyttet skøytebanen i Prinsdal i det fine lørdagsværet.

SAM_0004

Gjenoppfrisker gamle kunster?

SAM_0009

Målvakten

Flere aktiviteter ble utprøvd, og Tom satte opp et provisorisk mål og tok jobben som keeper så et par av de unge guttene fikk testet ut sine hockeykunnskaper.

Etter litt nøling fikk også Åge vist frem gamle kunster med sine lengdeløpsskøyter og fullførte sin oppvisning med glans.

SAM_0014

Energitilskudd

Når ungene hadde vært på isen en times tid, var det behov for energitilskudd i form av litt sjokolade. Det var populært og ga nye krefter for leken fortsatte en god stund til.

SAM_0020

Pølser fra grill er alltid populært

Klubben sørget også for servering av pølser i ymse kategorier fra grillen samt kald drikke til stor fornøyelse for deltakerne. Svein dro til og traktet kaffe til de voksne. Han er den som gjennom vinteren sørger for at det er is på banen i Prinsdal. Stor takk til Svein. Noen av ungene rakk også å teste akebakken som ligger ved siden av banen.

Kiwanis Club Oslo Holmlia har mottatt støtte til denne type aktiviteter fra Oslo Sør satsingen, og vi kan fortelle at neste arrangement vil finne sted til høsten med en tur i Gønliåsen.  Temaet vil her være ut i skog og natur.

Dette var et så vellykket arrangement at det blir gjentatt neste år.

Se alle bildene;
Skøytedag 2013Skøytedag 2013

Permalenke til denne artikkelen: http://kiwanisoslosyd.no/2013/03/skoytedag-med-kiwanis-club-oslo-holmlia/