Vær Stolt festivalen 2013

logoVSVær Stolt-festivalen gikk av stabelen nå i helgen 25. og 26. mai. Værgudene var så absolutt på arrangørens side. Festivalen har etterhvert utviklet en omfattende internasjonal arena.

SAM_0256

Her presenterer mange forskjellige land sine nasjonalretter. Så bespisning under festivalen er ikke noe problem.  Bildet fra Internasjonal arena viser representanter fra Kurdistan.

SAM_0254På hovedscenen var det musikk og underholdning av forskjellige nasjonaliteter og kategorier

SAM_0248De frivillige organisasjonene i bydelen ble også tatt godt vare på under festivalen. Kiwanis Club Oslo Holmlia hadde også i år som tidligere år sin stand på plass.

Balanse er en kunstPå lørdag hadde vi lekeløype til stor glede for ungene. I år hadde vi en liten ny utfordring. Ole har laget ny balansebom med rundstokk på toppen. Her så vi at en del faktisk hadde problemer med å balansere 15 cm over bakken på denne. Kanskje litt mer balansetrening er på sin plass. Når lekeløypa var gjennomført fikk alle deltagere medalje og litt sunt godteri. Noen deltagere ville gjerne ta flere runder i løypa, så vi trekker den slutning at dette synes ungene er moro.

SAM_0255Søndagen ble gjennomført tradisjonen tro med kasting på bokser. Premien til alle var ballonger. Det var mer eller mindre sammenhengende kø hele dagen. Det er helt utrolig at noe så enkelt engasjerer så utrolig bra. Vi avsluttet dagen når ballonggassen var brukt opp sent på ettermiddagen.

SAM_0241Full honnør til arrangementskomiteens leder Åge Breiby og selvfølgelig resten av komiteen; Marit Warme og Helge Amundsen. Vi gleder oss til neste festival.

Se alle bildene:

Vær Stolt 2013Vær Stolt 2013

Permalenke til denne artikkelen: http://kiwanisoslosyd.no/2013/05/vaer-stolt-festivalen-2013/