Ny dukkebestilling

Kiwanisdukken

I begynnelsen av september mottok klubben en forespørsel fra Ålesund sykehus om kiwanisdukker, rapporterer vår dukkeansvarlig Randi I. entusiastisk. Etter litt kommunikasjon er det nå sendt 150 dukker til Britt Marie Aarsnes som er intensivsykepleier på sykehuset. Dette sykehuset er i et område hvor det ikke er lokale klubber og det er derfor spesielt morsomt at vår klubb ble funnet på nettet.

Ålesund sykehus har fra før brukt kiwanisukken og hadde behov for flere. De har god erfaring og stor nytte av denne terapidukken kan vår kontaktperson Britt Marie Aarsnes fortelle oss. Hun var meget glad for nye forsyninger av dukker og vi vet at de gjør jobben med å forklare barna om hva som skal skje mye enklere ved hjelp av dukken.

Vi ønsker alle på Ålesund sykehus lykke til med dukkene og vi håper det blir behov for flere kiwanisdukker etterhvert.

Permalenke til denne artikkelen: http://kiwanisoslosyd.no/2015/10/ny-dukkebestilling/