Farsdag 8. november

Sakset fra Kiwanis district Nordens nettsider.

Tom Stiansens farsdagstips.

Tom StiansenGi far en annerledes fardagsgave –  gi han en SMS som redder liv !

Send kodeord FAR til 2040 og gi 200 kr. til årets vaksinekampanje.

Se video på vår Facebookside – Kiwanis mot stivkrampe

Vi vil fortsatt at folk skal besøke eller ringe sine fedre på farsdagen. Men i stedet for at vi bruker 10-talls millioner på gaver som far strengt tatt ikke trenger, vil vi hjelpe de som virkelig trenger det.

De fleste har sannsynligvis fått eller kjøpt et slips i gave på farsdagen, og titusenvis av disse henger bortgjemt i garderobeskapet. I år lanserer Volt pant på slips der kleskjeden gir ti kroner for hvert slips som blir levert inn. Det vil si at hvert slips kan redde ett barn. Slips kan leveres inn fra onsdag formiddag.

Kiwanis Club Oslo Holmlia tar i mot slips i klubblokalet på Lerdal gård onsdag 4. november fra kl. 16:00-19:00.

SMS FAR

Permalenke til denne artikkelen: http://kiwanisoslosyd.no/2015/11/farsdag-8-november/