jan 18 2018

Avlysning av skøytedag 3. februar

Vi er desverre nødt til å avlyse denne skøytedagen. Det er to hovedgrunner til denne avgjørelsen:

• Det skal mye til for at isforholdene på banen blir gode selv om det blir kuldegrader.

• Men den viktigste årsaken er at det er manglende påmeldinger, Vi konstaterer at skøytedag ikke fenger.

Invitasjon til

Skøytedag

på Prinsdalsbanen lørdag 3.februar

Jenter og gutter i alder opp til 12 år og bosatt i bydel Søndre Nordstrand inviteres til en skøyteopplevelse

Vi ber om at barn med spesielle behov, barn i alder 7 år og yngre følges av forelder eller annen voksen pårørende.
En fordel om å ha med egne skøyter. For de som ikke har egne skøyter kan det ved banen lånes så langt utvalget rekker.
For de som aldri har stått på skøyter tidligere vil vi ha et eget arrangement for bedre balanse. Evt. hjelm må medbringes privat.
Isforbehold:
Dersom det ikke er is på banen, har vi alternativt utearrangement med leker og natursti etc. Grilling blir det uansett med eller uten skøyter.

Av hensyn til praktisk gjennomføring forbeholder vi oss retten til å begrense deltagelsen.

Forhåndslån av skøyter: Bjørndal Idrettsforening tilbyr utlån på kveldstid i ukedagene, i tillegg mellom 11.30-16.00 hver helg.  BUA til Klemetsrud Idrettsforening er åpen hver torsdag fra klokken 17.00-19.00.  Holmlia Sportsklubb har utlån tirsdager og torsdager fra klokken 17.00-19.00..

OBS barn i følge med voksen over 18 år med legitimasjon

Fremmøte fra kl. 12:00 ved Prinsdalshallen – innerst på parkeringsplassen.
(Følg skilt fra Nedre Prinsdalsvei v/ KIWI – opp Høydalsveien.)

Permalenke til denne artikkelen: http://kiwanisoslosyd.no/2018/01/skoytedag-3-februar/