Kiwanis Club Oslo Syd

Grunnlegger av Kiwanis Club Oslo Holmlia heter Arne Pettersen. Han har lang fartstid i Kiwanis etter 38 år som medlem i Kiwanis Club Lillestrøm. Han har, med god hjelp fra sin kone Inger, tatt initiativ til og fått i gang Kiwanis Club Oslo Holmlia.

Kiwanis Club Oslo Holmlia ble stiftet 30. mai 2006 etter å ha vært under oppbygging en stund. Medlemmene og 35 gjester fra andre Kiwanis-klubber i Oslo og omegn var samlet til charterfesten som ble holdt på Quality Hotell på Mastemyr, 25 august 2006. Kiwanis Club Lillestrøm er Holmlias fadderklubb.

Klubben har nå endret navn til Kiwanis Club Oslo Syd. Dette navnet blir nok bedre og bedre innarbeidet etter hvert, men foreløpig er nettstedadresse og epost som tidligere.

Kiwanis er en internasjonal humanitær organisasjon som arbeider i lokalmiljøet for barn, unge og eldre, så det sier seg selv at vi har en mengde oppgaver vi kan ta for oss.

Kiwanis Club Oslo Syd har møter annenhver onsdag på Lerdal gård i Nedre Prinsdals vei. Se møtekalenderen i «Hva skjer?». Ta gjerne kontakt dersom du synes dette kan være interessant. Du finner kontaktinformasjon under menypunktet «Kontakt oss».

Permalenke til denne artikkelen: http://kiwanisoslosyd.no/kiwanis-club-oslo-holmlia/