Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/1/6/kiwanisoslosyd.no/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 848 Kiwanisdukken | KIWANIS CLUB OSLO SYD

Kiwanisdukken

Kiwanisdukken

Kiwanis-dukken – Barnas trøst og venn

Kiwanis-dukken er vårt mest synlige prosjekt. Vi tilbyr denne dukken til sykehus, legesentra, ambulanser og helsestasjoner for å forberede barn på et medisinsk besøk eller en operasjon.
Kiwanis-dukken tjener det formål å få barnet til å forstå, på en enkel og klar måte, hvilken medisinsk behandling det vil få. Vi prøver å fjerne det meste av barnets frykt på denne måten. Kiwanis-dukken blir barnets personlige eiendom og intime venn.

Det er, i et nøtteskall, hvordan Kiwanis arbeider: å sørge for tillit og fremtid for barn. Barn burde få en mulighet til å leve og lære, under de beste forhold, uansett hvilken rase, religion eller farge de har.

Vi i Kiwanis Club Oslo Holmlia har nå kjøpt inn 250 nye dukker. Disse er nå under forberedelse til utdeling i vårt område.

Permalenke til denne artikkelen: http://kiwanisoslosyd.no/kiwanisdukken/